Magyar leiras:

RUTKAI BORI – HÁY JÁNOS

MAJD HA PIROS HÓ ESIK!

(finisszázs-koncert-buli felnőtteknek)

 Ezzel a zenés irodalmi esttel zárul Bori kiállítása. A festményekkel rokonértelmű és rokonérzelmű dalok egy különleges, elvarázsolt világba utaztatják a kedves hallgatóságot.

Nem először találkoznak Háy János szövegei Boriék „felnőtt” repertoárjával. A kifejezetten felnőtteknek íródott mese-dalok, Bori kitalált identitásainak vallomásai. Kovácsné Gyapjas Betonka, Szabadkőmíves Kelemenné, Bivaly Ibolya, vagy épp az anyaszerepben tündöklő 6-os villamos bőrébe bújva elevenednek meg a mágikusan sejtelmes vagy profánul ironikus szerelmi történetek, és kanyarognak János írásai között.

Az este különlegességét fokozza, hogy Bori korábbi dalai most egy új zenei formációban és új hangzásban szólalnak meg. Az eredeti ritmusszekcióhoz Mészáros Ádám gitáros csatlakozik.

A kultúrműsort követően diszkózás várható, melyen Bori festményeiből készült színes vetítés alapozza meg a vizuális hangulatot.

 

Jegy | Elővételben január 17-ig 2000 Ft, az előadás napján 2500 Ft. Jegyek  kaphatók a barabasvilla.jegy.hu oldalon, a MOMkult jegypénztárában, valamint az előadás előtt egy órával a helyszínen.