Magyar leiras:

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem már évek óta megrendezi a Fotó 1.0, Fotó 2.0 és Streetfotó tanfolyamait, melyeket a végzős hallgatók munkáit bemutató kiállítás zár. A kurzusok és a kiállítás a MOME szellemiségét tükrözik. A technikai ismeretek mellett kiemelt szerepet kap a fotográfia kritikai megközelítése, mely a résztvevők vizuális véleményformálásában és az önálló gondolatok képpé alakításában nyújt segítséget.
A tanfolyamok célja, hogy az érdeklődők megismerhessék a fotográfia és a dokumentarista fotó alapjait. A hagyományos képkészítési eljárások bemutatása mellett a digitális képalkotás alaprendszerének megismertetése, a szükséges utómunka és kivitelezés alapfogásainak elsajátítása alkotja a kurzusok keretét. A Fotó 1.0 tematikája az alapvető szakmai ismereteken túl speciális technikákat ölel fel és azok számára nyújt átfogó tudást a professzionális és amatőr fotózásról, akik célja a fotográfia műfajának közelebbi megismerése. A Fotó 2.0 tovább mélyíti a fotográfiai önkifejezés képességét, a résztvevők egyre rutinosabbá válnak az egyéni üzenetek képi megfogalmazásában.

A kiállítás megtekinthető hétfőtől csütörtökig 9:00 és 19:00 között, vasárnap 9:00 és 13:00 között, illetve a Barabás Villa programjaihoz igazodóan.
A kiállítás látogatása díjtalan.