Magyar leiras:

Molnár Krisztina Rita költő, író. Úgy gondolja, költőnek lenni nem csupán választás kérdése. Kamaszkora óta folyamatosan publikál folyóiratokban, antológiákban. Sokak számára a Maléna kertje című meseregénye tette ismertté, pedig pályáját költőként kezdte, négy önálló verseskötet, egy novelláskötet és több gyerekregény szerzője.
Versei zeneiségét megzenésített versei bizonyítják, képei sűrű, erős vizuális élményt nyújtanak. Lírája komoly és játékos, de nem idegen tőle az irónia sem. Hite szerint a vers kódolt szöveg, rejtvény, amivel az olvasónak is van dolga.
Ötödik verseskötete ősszel jelenik meg Hosszú utazás címmel a Scolar Kiadó gondozásában.
2018 novemberében Szépíró-díjat kapott, 2021-ben a Bárka-díjat vehette át munkásságáért.
Ezen az esten Záhonyi Enikő, a kortárs költészet elhivatott ismerője beszélget vele. Az előadóművész több alkalommal énekelte Molnár Krisztina Rita megzenésített verseit.

A belépés díjtalan. Kérjük az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék a villa.barabas@gmail.com e-mail címen.
A regisztráció egyben hírlevelünkre való jelentkezés is. Amennyiben nem szeretne hírlevelet kapni havi programjainkról, kérjük jelezze ezt a regisztrációs e-mailben. Köszönjük!