Magyar leiras:

Alfons Mucha – A Hold

A Hold magával ragadó mű, a változékony női természet megtestesítője: egyszerre szenvedélyes, de visszafogott; meditatív, de drámai; szűzies, de csábító; hűvös, de érzéki; tehát kiválóan ábrázolja a nők örök kettősségét. Mucha elképesztő alkotásai egyszerre festmények, grafikák, művészeti alkotások és reklámipari remekművek. Művészetében a dekorativitás anatómiai pontossággal párosul, plakátjai pedig a századforduló reklámiparának különleges, egyedi termékei. Műveit gyakran ciklusokba, dekoratív pannóként rendezte össze: a Hold című festménye, ‘A Hold és a csillagok’ sorozat része.

A Képfestők csapata lépésről lépésre megmutatja neked, hogyan is készül a Te festményed. Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Tölts el három órát kreatívan és vidáman, garantálják, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!

Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!

További információ:kepfestok01@gmail.com, 06309978273
Előzetes regisztráció szükséges!

A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd!