Magyar leiras:
A Hangzóbor Produkció legújabb projektje a crossover műfajok terepére kalauzolja a nagyérdeműt az elmaradhatatlan borok társaságában.

A crossover a határokon túlnyúló fejlődés, a fejlődés pedig a jövő szabadsága. Egy filmes magyarázat szerint a “crossover az a jelenség ,amikor egy képzeletbeli univerzumból egy vagy több karakter hirtelen feltűnik egy másikban.” Ez az, amikor az ismert szereplők és részletek olyan környezetbe helyeződnek, amilyenről korábban nem is álmodtunk. Vegyünk egy példát a a való életből! Képzeljük el, amint Ferenc pápa városi terepjárójában, az élet nagy kérdéseiről gondolkodva, Edith Piaf-ot és Elvis Presley-t hallgat vezeték nélküli fülhallgatóval, miközben arra az audienciára siet, ahol megáldja a magyar bort. Van ennél nagyobb crossover?

Ez az este a zenéről és a borokról szól és a közönség ismét valami újdonságra és izgalomra számíthat. A műsorban Mozart és Schubert művein túl Edit Piaf és Elvis Presley slágerei is felcsendülnek majd crossover feldolgozásban. Az Aviso vonósnégyes mellett előadóként színpadra lépnek Homoky Gábor triója a Homoky Old Sound, valamint Derzsi-Pap Enikő és Komáromi Márton (ének), eközben a kiváló Etyeki Kúria szintén „crossover” borait kóstolhatják majd vendégeink.

A jegyár tartalmazza a borkóstolást is, amely során Borsos Kitti, az Etyeki Kúria sommelier-je látja el a közönséget érdekes tudnivalókkal. www.hangzobor.com www.barabasvilla.hu www.etyekikuria.com