Magyar leiras:

A Vena Zongorás Trió 2015 őszén alakult Budapesten. A triót országos és nemzetközi zenei versenyeken díjazott művészek alkotják, akik a hazai színpadok mellett a világ legkülönfélébb koncerttermeiben is bizonyítottak már – szólistákként és kamarazenészekként egyaránt. A magyar, lengyel, illetve portugál-indiai nemzetiségű fiatal művészek jelenleg Magyarország nívós zenekaraiban játszanak (Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Magyar Állami Operaház, Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekar).
Andrea Fernandez (zongora) az indiai Goában született. Zenei tanulmányait Indiában, a Trinity Collage-ben (Abu Dhabi), majd a Kala Academyn (Goa), végül pedig a Portugal Superior School of Music egyetemen végezte. Jelenleg a Magyar Állami Operaház korrepetitora.
Kamila Slodkowska (cselló) a lengyelországi Bydgoszcz városában született, tanulmányait a gdanski Zeneakadémián végezte. Kamila jelenleg a Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar művésze, valamint a székesfehérvári Alba Regia Szimfonikus Zenekar szólamvezetője.
Hutás Erzsébet (hegedű) Siófokon született. Tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatóriumban, majd német (Hochschule für Musik und Tanz Köln) és osztrák (Konservatorium Wien Privatuniversität) iskolákban végezte. Jelenleg a Nemzeti Filharmonikus Zenekar művésze, valamint az Új Magyar Kamarazenekar szekund szólamvezetője.

A belépés díjtalan.