Magyar leiras:

ALKOTNI ÖRÖM! – Ha ismered ezt az érzést, akkor talán már terveid is vannak arra, hogyan építsd bele az alkotómunkát a jövődbe, a mindennapjaidba.
Vagy éppen most fedezed fel az alkotás örömét és felszabadultan játszanál és kísérleteznél különféle technikákkal, kipróbálnád nagy mesterek műhelytitkait?
– Akár az öröm, akár a terved hozza, hogy fejleszd magad – az alkotói fantáziád mindenképp szárnyakat kap majd a Furagura Alkotóműhelyben!

Egyedi, terveidhez, igényeidhez igazodó, szabad teret kapsz tehetséged építésében és professzionális támogatást a művészi technikák elsajátításában.

MI A FURAGURA? Egy kreatív társasjáték, egy szabad alkotói érzés, a te lehetőséged, hogy megismerd magad, hogy felismerd az alkotói lehetőségekben a kalandot, és saját nyelvezetet teremts a vizuális művészetedben, mellyel közvetíteni tudod másoknak, hogyan látod a világot!

MI A CÉL? – Környezetünk értelmezése, látni és érzékelni mindazt, ami működteti a mindennapokat. A megfigyelés alkotói képességeidet és készségeidet fejleszti, harmóniát hoz, lendületben tart és segít meglelned a saját utadat.
Háromhavonta, őszi-téli-tavaszi tárlatainkon pedig bemutatjuk az elkészült munkákat!

ÉN: Alkotó vagyok, a Furagura kreatív társasjáték megalkotója. Emellett számos művészeti projekt, dizájn és még annál is több kép festője-tervezője-rajzolója vagyok. Ha tanítok, akár egyéni, akár csoportos oktatást vezetek, mindig arra igyekszem rávezetni a tanítványaimat, hogy érző gondolkodókká, környezetünk gondos és alapos szemlélőivé, megoldásokat kereső és párhuzamokat teremtő művészekké váljanak az órákon – és az életben is. Én is erre törekszem.
– Gyere hát, mutasd meg Te is magad!

Szeptember 5-től minden hétfőn, 15:30-17:00-ig
A foglalkozások időtartama: 90 perc
Életkor: 6-17 éves gyerekeknek
(Októbertől diáklelkű felnőtteknek is indul csoport!)

Részvételi díj: Egy alkalom: 5.000 Ft/fő
testvér kedvezménnyel: 4.000 Ft/fő
Őszi-téli (3 hónap, 12 alkalom) 60.000 Ft/fő
testvér kedvezménnyel 48.000Ft/fő
Részletfizetés lehetséges.

Elérhetőségem: mercedeskormos24@gmail.com