Magyar leiras:

Eszes Viki 6 éves kora óta zenét tanul. A Vujicsics Tihamer Zeneiskolaba kezdte zenei tanulmányait, majd a Bartók Bèla Konzervatoriumban érettségizett jazz -ének tanszakon, az ének tanári képesítést pedig a Kôbányai zenei studioban szerezte. Számos produkcióban megfordult. Elsô zenekara a background bekerült a dal címû mûsorba 2013ban,  majd the coupleel 2017ben a döntôig jutottak, majd 2018ban Jelasity Péterrel az egy szó mint száz címû dalukkal. A Ghymes zenekar vokalistája volt 8 évig, jelenleg a Bin-Jip frontembere.

Varjú Attila zenész, producer/DJ, a 90-es évektől napjainkig sokféle műfajú formációban közreműködő dobos, ütőhangszeres és zeneszerző. Ezek közül említésre méltó a nemzetközileg ismert Ghymes, valamint a Wendigo zenekar, mellyel 2011-ben Fonogram díjat is nyertek. 

Elektronikus zenével és zeneszerzéssel már régóta foglalkozik, több év kísérletezés után ez a mellékszál végül BINÄR néven önálló produkcióvá nőtte ki magát. A projekt dalai többnyire vendégművészek közreműködésével szólalnak meg, de instrumentális szerzemények is előfordulnak a repertoárban. A producerkedéssel párhuzamosan a BINÄR projekt DJ üzemmódban is funkcionál, az elektronikus zene színpadi hátteréből adódóan az élő mixekben számos népszerű dal is megtalálható, jól egyensúlyozva a pop és a fajsúlyosabb electro témák között.

Díja: 2.000 Ft/fő,  Hegyvidék kártyával  1.500 Ft/fő, Diákigazolvánnyal 1.000 Ft/fő

A jegyeket kérjük előre megváltani a honlapon található jegyvételi linken keresztül, vagy személyesen a MOMkult jegypénztárában!

Jegyvásárlás