Magyar leiras:

Április 10-én, vasárnap bemutatkoznak a Csodaceruza gyermekirodalmi folyóirat újdonságai!
Velünk lesznek az illusztrátorok, szerzők, a Csodaceruza új rovatainak vezetői, bemutatjuk a legfrissebb lapszámokat, és a megújult Szerkesszük együtt a Csodaceruzát!-foglalkozást.
Délelőtt rendezvénytermünkbe várjuk a gyerekeket és a családokat közös alkotásra, mese- és vershallgatásra, délután pedig a folyóirat szakmai-alkotói, valamint olvasói szempontjait beszéljük meg kerekasztal-beszélgetéseken.
PROGRAMOK:
9.00-10.00: Szerkesszük együtt a Csodaceruzát! – 5-12 éves gyerekek készíthetik el a saját lapszámukat a Csodaceruza alkotói segítségével (a terem előterében)
10.00-10.10: Köszöntő
10.10-11.00: Zenés gyermekirodalmi műsor, benne: Bertóti Johanna
11.00-12.00: Bemutatkoznak a Csodaceruza új rovatai: a Vadonleső program, a Mesélő képek, a Városkalauz, a Hagyományok Háza gyerekeknek.
12.00-12.10: Bemutatjuk a megújult Szerkesszük együtt a Csodaceruzát! -foglalkozást
12.10-16.00: Szerkesszük együtt a Csodaceruzát! – 5-12 éves gyerekek készíthetik el a saját lapszámukat a Csodaceruza alkotói segítségével (a terem előterében)
13.30-15.00: Gyermekirodalmi folyóirat-szerkesztés – mit, hogyan, miért? – szerkesztők, alkotók és kutatók adnak áttekintést.
15.00-16.00: Gyermekirodalmi lapot olvasunk – szülők, könyvtárosok, pedagógusok fóruma
16.00-17.00: Megjelentem a Csodaceruzában! – illusztrátorok és szerzők tapasztalatai
A program ideje alatt kedvezményes vásár és előfizetés a Csodaceruza folyóiratra.
Sok szeretettel várjuk a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, pedagógusokat, könyvtárosokat, művészeti iskolás diákokat, alkotókat és valamennyi érdeklődőt!
A programra a belépés díjtalan. Kérjük az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék a villa.barabas@gmail.com e-mail címen.
A regisztráció egyben hírlevelünkre való jelentkezés is. Amennyiben nem szeretne hírlevelet kapni havi programjainkról, kérjük jelezze ezt a regisztrációs e-mailben.
Nyitókép: Kondász Eszti illusztrációja