Magyar leiras:

A kiállításon szereplő képek közül a legkorábbiak a középiskolai évek folyamán, a legújabbak a 2020-as karantén ideje alatt készültek. A bemutatásra kerülő 34 kép több különálló sorozatból adódik össze, de önálló rajzok is az egészét képzik. Témában és technikailag is változatos a tárlat: tartalmaz kezdeti grafikai próbálkozásokat, főiskolai diplomamunkákat és a járványhelyzet indulásakor készült sketcheket is, amik egy jegyzetfüzet 1-1 oldalán jelentek meg eredetileg…

Csermann Ádám Kaposváron született pedagógusszülők második gyermekeként. Képzőművészeti tanulmányait a Zichy Mihály Iparművészeti Szakiskolában kezdte, grafika szakon. Ezt követően a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán tanult, szintén grafika szakirányon, majd a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design- és művészetmenedzsment szakán volt mesterszakos hallgató.

A kiállítás ELMARAD. Későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Megnyitó: 2020.11.12. csütörtök 19:00
Helyszín: Rendezvényterem | Galéria

A megnyitón való részvétel a járványügyi létszám korlátozások miatt regisztrációhoz kötött.

A megnyitót Csermann Ádám (basszusgitár) és Sándor Norbert (klarinét), a Liszt Ferenc Zeneakadémia mesterszakos hallgatója nyitják, amit az alkotó rövid, könnyed hangvételű tárlatvezetése követ.
A megnyitó a Rendezvényteremben kerül megrendezése, a kiállítótérben (Galéria) egy időben maximum 15 fő tartózkodhat. A Barabás Villa minden épületében kötelező a maszk viselése.

A kiállítás látogatható csütörtökönként 9:00-19:00 között, valamint a Barabás Villa programjaihoz igazodóan. A belépés díjtalan.