Rajzpályázatunkon induló gyerekeknek ingyenes belépés: Szalóki Ági koncertje

November 20-án, 16.00 órakor lép fel rendezvénytermünkben Szalóki Ági és együttese korábbi és vadonatúj dalokkal, megzenésített versekkel.

Mindenkit szeretettel várunk a koncertre.

Belépőjegy a barabasvilla.jegy.hu oldalon 2000 Ft-ért váltható. Figyelem: a Tadám! rajzpályázaton induló gyerekeknek a belépés ingyenes!

 

Szalóki Ági pályafutása 1994-ben indult. A Nádasdy Kálmán Zeneiskolában Bodza Klára növendéke volt népi ének tagozaton. Nyitott zenész, aki inspirációt elsősorban a tradicionális zenéből és a magyar költészetből merít.  2004-ben alapította első zenekarát, és készítette el első szólólemezét. Példaképei és mesterei Sebestyén Márta, Dresch Mihály, Szakcsi Lakatos Béla, valamint erdélyi magyar és cigány falusi énekesek. Lemezei nemcsak Magyarországon népszerűek. Nyolc lemeze jelent meg Japánban. Fontos számára a társadalmi szerepvállalás, több alapítvánnyal is együtt dolgozik, elsősorban a gyermekek segítése érdekében. Többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Príma díjas, Liszt Ferenc-díjas előadóművész.

 

Szalóki Ági közel 20 év alatt öt szóló albumot készített felnőtteknek. Ezek alatt az évek alatt gyerekzenekarával több mint 600 koncertet adott Magyarországon és a határontúli magyarok közösségeiben. Az augusztus 20-án került bemutatásra az ötödik gyerekeknek szóló lemeze.

 

Ági családi koncertjén az elhangzó dalokat a Körforgás c. lemez dalaiból, a Cipity Lőrinc és Gingalló dalaiból, sőt, a Téli-nyári labodából válogatja. És persze, elhanganak majd olyan dalok is, amik Ági új lemezén, a Zümmögő idő címűn hallhatók.

 

Közreműködnek:

Szalóki Ági – ének

Csókás Zsolt – gitár

Czibere József – ütőhangszerek

Kovács Zoltán – nagybőgő

 

(Fotó: Emmer László)


Aktuális Híreink

A Kultúra melegít – nappali a Lóvasúton

Szeretettel várunk mindenkit január 9-től március 31-igA kultúra melegít című nappali programsorozattala zugligeti Lóvasúton! Nyitvatartás:...

A kultúra melegít – mindenkit szeretettel várunk a Lóvasúton!

  A kultúra melegít A zugligeti Lóvasút is csatlakozik a Hegyvidéki Önkormányzat januártól március végéig...

Szénszünetet tart a Barabás Villa

A Barabás Villa 2023. január 1-től március 31-ig az energiaválság miatt szükségessé vált takarékosságot szem...