adventi vasar01 746x1500 1

MEGNYÍLT A HEGYVIDÉKI ADVENTI VÁSÁR

„A karácsony előtti hetek gyakran a rohanásról, az ajándékokért való tülekedésről szólnak, pedig a legtöbben elcsendesülésre vágyunk, arra, hogy egy kicsit sétálgathassunk, nézelődhessünk, forralt bort kóstolgathassunk, miközben a háttérben hangulatos karácsonyi zene szól. Aki erre vágyik, itt mindezt megtalálja” – mondta el Fonti Krisztina alpolgármester a hegyvidéki adventi vásár megnyitóján.

adventi_vasar01

Az alpolgármester szerint a Hegyvidék adventi programjai idén is kellemes, nyugodt, családias ráhangolódást kínálnak az ünnepre. Kitért arra is, hogy december 10-én egy mókásnak ígérkező jótékonysági eseményen vehetnek részt kicsik és nagyok: ekkor startol el a „karácsonyi ronda pulcsis futás”, melynek nevezési díjaként ajándékokat lehet felajánlani a Sztehlo Gábor Gyermekotthon lakóinak.

adventi_rajzpalyazat21

A hegyvidéki óvodák és általános iskolák részéről ismét nagy érdeklődés kísérte az önkormányzat adventi rajzpályázatát: tizenhat intézményből több mint százharmincan küldték be munkáikat. Az a negyvenöt gyermek, aki díjazásban részesült, az adventi vásár megnyitóján Fonti Krisztina alpolgármestertől vehette át az ajándékcsomagját. A díjnyertes alkotásokból összeállított, szívmelengető kiállítás december 2–23. között tekinthető meg a polgármesteri hivatal földszinti folyosóján.

Forrás: https://hegyvidek.hu/aktualis/hirek/megnyilt-hegyvideki


Aktuális Híreink

kezdo tanfolyamok 2023 szeptember zumba gold 1

Zumba Gold tanfolyam indul a Barabás Villában

A nagy sikerű Zumba Gold tanfolyamunk megérkezett a 12. kerületbe is! Gyere el az INGYENES...

thumbnail barabas villa plakat6

Új, kezdő salsa tanfolyam indul

INGYENES BEMUTATÓÓRÁVAL 2024. március 6-án, szerdán 19:00-tól! A Barabás Villában! - 1122 Bp., Városmajor u....

barabas3

Kiállítás Barabás Miklós képeiből

Két kortárs művész kiállítása között újra láthatók Barabás Miklós tájképei a Városmajorról és itáliai utazásairól...