Két rendhagyó előadás a villa.dráma sorozatban

A Barabás Villa villaépülete ősszel ismét remek előadásokkal várja a kortárs színház iránt érdeklődőket, és azokat is, akik most ismerkednek a társulatokkal, műfajokkal. Október 13-án a KV Társulat érkezik, és a tavasszal teltházzal bemutatott, Czukor Balázs rendezésében készült Médeia című előadásukat láthatjuk. Az előadás végén beszélgetésre invitáljuk a nézőket: Karsai György tanár úr, színháztörténész lesz a meghívott vendégünk.

Novemberben a FAQ Színház fiatal alkotókból álló társulata a Gyakran ismételt kérdések című előadásával lép fel nálunk. Messaoudi Emina és Martinkovics Máté két legendás színész, Gobbi Hilda és Őze Lajos alakját megjelenítve, az ő interjúik alapján saját színészi létükről is vallanak.

Mindkét előadás bővelkedni fog a meglepetésekben, és jól illeszkednek a villa intim tereihez. Szeretettel várunk előadásainkra minden érdeklődőt!


Aktuális Híreink

A Kultúra melegít – nappali a Lóvasúton

Szeretettel várunk mindenkit január 9-től március 31-igA kultúra melegít című nappali programsorozattala zugligeti Lóvasúton! Nyitvatartás:...

A kultúra melegít – mindenkit szeretettel várunk a Lóvasúton!

  A kultúra melegít A zugligeti Lóvasút is csatlakozik a Hegyvidéki Önkormányzat januártól március végéig...

Szénszünetet tart a Barabás Villa

A Barabás Villa 2023. január 1-től március 31-ig az energiaválság miatt szükségessé vált takarékosságot szem...