Két rendhagyó előadás a villa.dráma sorozatban

A Barabás Villa villaépülete ősszel ismét remek előadásokkal várja a kortárs színház iránt érdeklődőket, és azokat is, akik most ismerkednek a társulatokkal, műfajokkal. Október 13-án a KV Társulat érkezik, és a tavasszal teltházzal bemutatott, Czukor Balázs rendezésében készült Médeia című előadásukat láthatjuk. Az előadás végén beszélgetésre invitáljuk a nézőket: Karsai György tanár úr, színháztörténész lesz a meghívott vendégünk.

Novemberben a FAQ Színház fiatal alkotókból álló társulata a Gyakran ismételt kérdések című előadásával lép fel nálunk. Messaoudi Emina és Martinkovics Máté két legendás színész, Gobbi Hilda és Őze Lajos alakját megjelenítve, az ő interjúik alapján saját színészi létükről is vallanak.

Mindkét előadás bővelkedni fog a meglepetésekben, és jól illeszkednek a villa intim tereihez. Szeretettel várunk előadásainkra minden érdeklődőt!


Aktuális Híreink

Nagyon elszántak voltak a graffititábor növendékei – Aradi Péter cikke az Énbudapestem oldalán

Augusztus végén először tartottak graffititábort kisgyerekeknek a Barabás Villában. Megismerkedhettek a különböző betűkkel, tervezhettek saját...

GRACE BALETT – Induló gyermek balett tanfolyamok 2023/24

Induló gyermek balett tanfolyamok 2023/24 🩰 Szeretnéd, ha csemetéd szívesen mozogna, és élmény lenne számára...

FIGYELEM – árusok jelentkezését várjuk!

2023-ban is megrendezésre kerül a Városháza téren a XII. kerületi Önkormányzat szervezésében az Advent a...