eskuvo1
A Barabás Villa a XII. kerület hivatalos házasságkötő helyszíne, ezért lehetőség van a polgári szertartás helyben történő megtartására.

Időpont foglalásra a Budapest Hegyvidék XII. kerületi Önkormányzat  [1126 Budapest, Böszörményi út 23–25. | +36.1.224.59.00]  elérhetőségein van lehetőség.

Bejelentkezni legkorábban 1 évvel, és legkésőbb – napra visszaszámolva – egy hónappal az esemény előtt lehetséges.

A bejelentkezésről további információkat a XII. kerületi Önkormányzat oldalán talál.

A házasságkötő terem minden esetben 40 percig áll a házasulandók rendelkezésére.

Legkésőbb egy hónappal a bejelentett házasságkötés időpontja előtt kérjük, hogy keresse a Barabás Villa esküvőszervezőjét, Richter Dórát | +36.30.629.38.57 | dora.richter@icloud.com, hogy megbeszélhessék a részleteket.

A polgári szertartás után az ifjú párnak lehetősége van a meghívottakat egy állófogadás keretén belül megvendégelni a Villa kertjében. Az állófogadás időtartama 2 óra, legkésőbb 16:30-ig tart. Állófogadásra 13, illetve 14 órás kezdést javaslunk.

Esküvői vacsora

Wedding table decoration series
Lehetőség van a polgári szertartást követően az esküvői vacsora megrendezésére. Ebben az esetben a 17 órás időpontra érdemes bejelentkezni, ez az utolsó szertartás, így a szertartás vége után a vendégek zavartalanul ünnepelhetnek az ifjú párral.

A terítés ideje alatt a kertben fogadhatja a gratulációkat a pár. Rossz idő esetén beltéren lehet megrendezni, a létszámtól függően.

A rendezvényterem 120 fő ültetett fogadására alkalmas, a termet kerek asztalokkal rendezzük be. Az előtérben elhelyezett bár- és büféasztalok, könyöklők ideálisak a vacsora utáni kötetlen beszélgetésekhez.

A rendezvényterem előtti teraszrészre kerti garnitúrákat és könyöklőket kérhetnek a párok.

További részletekért keressék az esküvőszervezőt!

Richter Dóra | +36.30.629.38.57 | dora.richter@icloud.com

Lettner Ferenc | +36.70.380.55.53 | lettnerferenc@gmail.com

A bejelentkezésről további információkat a XII. kerületi Önkormányzat oldalán talál.

eskuvo3