ÚJ helyszínen | Vad Horgolók

VAD HORGOLÓK KLUBJA

2018. szeptember 12-től szerdánként 15:00 és 18:00 között új helyszínen, a Hegyvidéki Kulturális Szalonban (1124 Budapest, Törpe utca 2.)

Az évek óta a Barabás Villában működő klub átköltözik a megújuló Kulturális Szalonba. A kézimunkaklub tagjai továbbra is mindenkit szeretettel várnak, azokat is, akiknek hobbija a horgolás, kötés, hímzés és egyéb kézimunka, és nagy örömmel fogadják azokat is, akik szeretnék megtanulni a kézimunkázás valamelyik formáját és élvezni annak örömét, jótékony hatását.

A klubtagok alkalmanként munkáikkal jótékonysági vásárokon keresztül különböző szervezeteket támogatnak (pl. Vakok iskolája, XII. kerületi Nagycsaládosok szervezete, Városmajori templom). Kapcsolatot tartanak a kerületi óvodákkal, klubnapjukra meghívnak óvodás csoportokat, ahol az időszaknak megfelelően, különböző horgolt figurákkal ajándékozzák meg a kicsiket: Mikulás, hóember, angyalkák, karácsonyi díszek vagy éppen a „Vizek és a Fák, madarak napja” alkalmából halak, vízi állatkák, madarak kerülnek ki kezeik közül. Cserébe sok-sok szép verset, éneket kapnak a gyerekektől.

Munkáik megtalálhatók a kerületi kulturális rendezvények díszeként is fákon, bokrokon, padokon asztalokon, kerékpártárolókon és más helyeken.

„A horgolás, kötés, kézimunkázás egyszerű töprengő tevékenysége nem hozhat békét a világnak, de a saját világunkat biztosan békésebbé teheti”(Ann Budd könyvszerkesztő)

Tegyük békésebbé világunkat, és csatlakozzanak minél többen a jókedvű, kreatív csoporthoz!

A foglalkozások díjtalanok.

www.kulturalisszalon.hu


Aktuális Híreink

Maszatoló

2018. szeptember 12-től újra Maszatoló foglalkozás kicsiknek Hillier Enikő vezetésével. https://barabasvilla.hu/ismetlodo-esemenyek/maszatolo/

Festőiskola újra

2018. szeptember 10-től hétfőnként újra Festőiskola Makovecz Annával a Villaépületben. https://barabasvilla.hu/ismetlodo-esemenyek/festoiskola/

Tai Chi a kertben

2018. augusztus 30-tól minden csütörtökön Tai Chi a kertben! https://barabasvilla.hu/ismetlodo-esemenyek/tai-chi/