Rendezvénytilalom

Kedves Látogatóink!

A 2020. november 9-én bejelentett intézkedések alapján a Barabás Villában rendezvénytilalom lép életbe. A meghirdetett programok nem lesznek megtartva.

JEGYEK A lemondások, elhalasztások és a jegyvisszaváltások kapcsán a barabasvilla.hu oldalon minden információt közreadunk. Az online vásárolt jegyek visszautalásának indítását kezdeményeztük az InterTicket jegyértékesítő szolgáltatónál.

KÁVÉZÓ A Barabás Villa területén üzemelő kávézó, a Nuance lunch and bar zárva tart, azonban pékáruk és sütemények házhozszállítása biztosított. Bővebb információ a facebook oldalukon található.

ESKÜVŐK A november 9-i bejelentés alapján esküvők megtartására csak lakodalom nélkül van lehetőség, a polgári szertartásokon kizárólag a szertartásvezető, illetve anyakönyvvezető, a házasulók tanúi, szülei, testvérei, és a házasulók gyermekei lehetnek jelen.

Barabás Villa


Aktuális Híreink

Esküvő a Barabás Villában

A Barabás Villa a XII. kerület hivatalos házasságkötő helyszíne, ezért lehetőség van a polgári szertartás...

COVID INFÓ

Kedves Látogatóink! Az esküvőket a jelenlegi járványügyi rendelkezésekkel összhangban, az alábbi szabályozások mentén tartjuk meg....

JEGYEK

#jegyvisszatérítés #jegyvisszaváltás ❗️Kedves Jegyvásárlóink! Köszönjük az elmúlt hónapokban belépőjegyek visszaváltásával kapcsolatban tanúsított türelmüket.🤗 Ezúton tájékoztatjuk...