Raffaello : Angyalok – Festés felnőtteknek

Luca széke már elkészült, de a Képfestők nem csak a boszorkányokat, hanem az Angyalokat is megtalálták és elhozzák neked! Minden nappal közelebb vagyunk az ünnepekhez és Te is tudod, a legjobb ajándékok mindig a saját kézzel készülnek. Ebben most a Képfestők csapata fog neked is segíteni, Endrődy Orsolya, iparművész és Kiss Mónika, grafikus bedobja minden tudását, hogy kihozza Belőled azt, amit még Te sem hittél volna magadról!

Idén saját festménnyel fogod meglepni valamelyik szeretted és hidd el ezt ugyanolyan jó lesz adni is mint kapni! Gyere el és éld át a Képfestőkkel az alkotás örömét, és egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!

Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)!

És hogy a kikapcsolódásod még tökéletesebb legyen, vendégül látnak egy pohár borra vagy saját kézműves sörüket is megkóstolhatod!

Ár: 9.500 Ft/fő

További információ és regisztráció:kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy  lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás