Klimt: Anya gyermekével – Festés felnőtteknek

Fesd meg a Képfestőkkel Klimt híres festményének részletét! Ugye Te is átélted már ezt az odaadó szeretetet, ami ebből a képből árad? Éld át újra, a festés útján! Barabás Villa csodálatos hangulata, kellemes, halk zene és egy pohár finom bor segít ráhangolódni erre a különleges alkalomra! Endrődy Orsolya iparművész és Kiss Mónika grafikus pedig végigvezet az úton az üres vászontól a saját remekművedig! Ne izgulj, eddig mindenkinek sikerült!

Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Tölts el három órát kreatívan és vidáman, garantálják, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal! Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!

Ár: 9.500 Ft/fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy  lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás