Klimt: Anya gyermekével – Festés felnőtteknek

12 nap múlva karácsony! Mindenkinek megvan már az ajándék, vagy még ötleted sincs? A Képfestőkkel lehetőséged van arra, hogy akár egy saját festmény kerüljön a fa alá idén. Ez a kép pedig maga a szeretet, ami ilyenkor felerősödik mindenkiben. Gyere el te is és hangolódj rá az Ünnepekre a Képfestőkre, fessétek meg ezt a csodálatos képet!

A Barabás Villa csodálatos hangulata, kellemes zene, egy pohár finom bor és a Képfestők, Endrődy Orsolya, iparművész és Kiss Mónika, grafikus mind-mind a segítségedre lesz, hogy a fehér vászonból, megszülethessen a saját remekműved! Ne izgulj, eddig mindenkinek sikerült! Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!
És hogy a kikapcsolódásod még tökéletesebb legyen, vendégül látnak egy pohár borra vagy saját kézműves sörüket is megkóstolhatod!

Ár: 9.500 Ft/fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy  lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás