Klimt: A csók – Festés felnőtteknek

Az örök klasszikus. Klimt és elbűvölő csókja továbbra is mindenkit elvarázsol, ezért rendszeresen megtalálhatod a Képfestők programjában.

Elhiszed, hogy neked is sikerülni fog? Eddig minden bizonytalankodó büszkén és boldogan távozott a Képfestők élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen bearanyozni a vásznat egy csodás festménnyel, amit saját kezeddel fogsz megalkotni.Művészek segítségével lépésről lépésre megmutatják neked, hogyan is készül egy profi festmény. Gyere el és éld át velük az alkotás örömét, ígérik, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol! Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Tölts el három órát kreatívan és vidáman, garantálják, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!

Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket! És hogy a kikapcsolódásod még tökéletesebb legyen, vendégül látnak egy pohár borra vagy saját kézműves sörüket is megkóstolhatod!

Ár: 9.500 Ft/ fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás