Klimt: A csók – Festés felnőtteknek

Klimt bearanyozta a Képfestők évét is, és elbűvölő csókja pedig továbbra is mindenkit elvarázsol. Ezt kérték a legtöbben a Képfestők programból, ezért természetesen ezzel búcsúztatják az évet is. Elhiszed, hogy neked is sikerülni fog? Eddig minden bizonytalankodó büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az utolsó alkalom idén, hogy kipróbáld milyen bearanyozni a vásznat, ezt a képet ráadásul saját kezeddel fogod megalkotni.

Endrődy Orsolya iparművész és Kiss Mónika grafikus lépésről lépésre megmutatják neked, hogyan is készül egy profi festmény. Gyere el és éld át velük az alkotás örömét, ígérik, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol! Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.)!
És hogy a kikapcsolódásod még tökéletesebb legyen, vendégül látnak egy pohár borra vagy saját kézműves sörüket is megkóstolhatod!
Természetesen az év végéhez közeledve pezsgő is jár mindenkinek, így teszik még felejthetetlenebbé, hogy minden résztvevő még 2017-ben Képfestővé vált!

Ár: 9.500 Ft/ fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás