Henri Matisse: Macska piros halakkal

A Képfestők csapata – Endrődy Orsolya és Kiss Mónika – kidolgozta a gyermekeknek szóló Kisecset programját, novembertől már külön időpontokban 7-12 éveseket várnak, hogy felfedezzék a festészet világát. Elsőként Matisse játékos, vidám festményét fogják két óra alatt elkészíteni.

Ha te gyermeked is szeret festeni, akkor itt a helye a Képfestőknél, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40×50-es vásznat és elkészíteni egy igazi művész festményét. Ha úgy érzed, gyermekedben megvan a kreativitás és már csak a bátorsága vagy önbizalma hiányzik, hogy lelkesen fogjon hozzá az alkotásnak, akkor pedig nem is lehet kihagyni a Kisecset programot, hiszen a Képfestők gyerekeknél és felnőtteknél is arra helyezi a hangsúlyt, hogy mindenki megtapasztalja az alkotás örömét.

Ár: 5.900 Ft/fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás