KISECSET program – festés gyerekekkel

Angela Moulton: Két vörösbegy egy havas napon

A két ünnep között, a téli szünet alatt ennek a kedves havas képnek a megfestése igazán jó móka lesz! A Képfestők csapata Endrődy Orsolya, iparművész és Kiss Mónika, grafikus délelőtt várja a 7-12 éves gyerkőcöket, hogy segítségükkel két óra alatt vidám hóesést és hókupacokat varázsoljanak a két madárka búbjára.

Ha te gyermeked is szeret festeni, akkor itt a helye a Képfestőknél, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40×50-es vásznat és elkészíteni egy igazi művész festményét.

Ha úgy érzed, gyermekedben megvan a kreativitás és már csak a bátorsága vagy önbizalma hiányzik, hogy lelkesen fogjon hozzá az alkotásnak, akkor pedig nem is lehet kihagyni a Kisecset programot, hiszen a Képfestők gyerekeknél és felnőtteknél is arra helyezi a hangsúlyt, hogy mindenki megtapasztalja az alkotás örömét.

Ár: 5.900 Ft/ fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a facebook oldalon megtalálható vagy lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás