Afremov: A téli éjszaka színei

Afremov festményei, színei és hangulata rengeteg embert elvarázsol. Ahogy elkezdődik a tél, mi is vágyunk már egy romantikus sétára a havas parkban, amit most megidézhetsz a Képfestők segítségével. Addig pedig a legjobb program egy hűvös estén az élményfestés a Barabás Villában! Lepd meg barátaidat, rokonaidat és legfőképpen magadat, hogy Te is meg tudod festeni ezt a képet! Nem kell semmit hoznod, csak Magadat és a jókedvedet, a Képfestők csapata: Endrődy Orsolya, iparművész és Kiss Mónika, grafikus biztosítja az összes alapanyagot és bedobja minden tudását, hogy kihozza Belőled azt, amit még Te sem hittél volna magadról!

Tölts el három órát kreatívan és vidáman, ők garantálják, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!

Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!

Ár: 9.500 Ft/fő

További információ és regisztráció: kissmo13@gmail.com, 06309978273

Előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni, ami a fenti facebook oldalon megtalálható vagy lehet e-mail-ben is kérni! A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat mielőbb jelezd a Képfestők csapata felé!

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás