GUSTAV KLIMT: EGY HÖLGY PORTRÉJA

Klimt egyik késői művét csodás festőisége és fantasztikus színei miatt is választották a Képfestők új festményüknek. Ez a különleges, modern és dekoratív kép biztosan remekül mutat majd az otthonodban! Benne van a művész minden érzelme a nők iránt, szerelme és tisztelete is, ezen a képén különleges finoman és csodálattal ábrázolja a fiatal hölgyet. A 100 éves évfordulón szeretnénk Klimt minden oldalát megmutatni, gyere és merülj el a festészetben, a Képfestők csapata minden tudását beveti, hogy kihozzák belőled azt, amit eddig te sem hittél magadról!
Elhiszed, hogy neked is sikerülni fog? Eddig minden bizonytalankodó büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen megfesteni egy 40×50 cm-es vásznat!
Lépésről lépésre megmutatják neked, hogyan is készül egy festmény. Gyere el és éld át az alkotás örömét!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítanak (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, garantálják, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!

Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő

Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/iM9tqavp05YQxXRt2
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!

További információ: https://www.facebook.com/kepfestok/
      kissmo13@gmail.com , 06309978273

Várnak szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Megosztás